"Страна рабов", б'ють навіть жінок: В окупованому Криму охоронець нагайкою та стусанами вибивав з туристів платню за пляж (відео)

Охоронець кримського санаторію "Форос" напав на туристів, він нагайкою вибивав плату за пляж? повідомляють Патріоти України з посиланням на "Примечания.ру".

Потрапивші без путівки на територію санаторію туристи поскаржилися на чоловіка в камуфляжі, який погрожував їм.

За словами наляканих охоронцем відпочиваючих, він "розмахував батогом" перед їхньою родиною і чотирирічною дитиною: "Лише тому, що ми приїхали на пляж, який відвідували шість років поспіль. Хлопці - це дно!" - пише автор відео.

Свої дії співробітник санаторію пояснив тим, що пляж - лікувальний і скупатися там дозволить, якщо туристи заселяться в "Форос" за двісті тисяч рублів.

Користувачі мережі обурені такою поведінкою охоронця про що активно пишуть в коментарях.

"Я вже нічому не дивуюся, так мало місць на пляжі залишилося, доступних для людей", "Зараз повертаюся з подорожі по Криму і Краснодарському краю. Стільки скотинячого, байдужого ставлення до мандрівникам давно не бачила. Є хороші люди, але негативу занадто багато. А природа чудова", " Коли його будуть судити?" - пишуть вони.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...