Страшенна пожежа у Києві: Згоріло три десятки авто, автобус та 10 мотоциклів (фото, відео)

У столиці 27 травня сталася масштабна пожежа на паркувальному майданчику, повідомило Головне управління ДСНС України у м.Києві.

Зазначається, що о 14:05 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Канальній. На момент прибуття вогнеборців, пожежа швидко розповсюджувалась на поруч розташовані автомобілі.

"Пожежу ліквідовано о 15:11. До гасіння пожежі були залучені 26 рятувальників та 6 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, внаслідок пожежі згоріло близько 30 автомобілів, 1 автобус та приблизно 10 мотоциклів. Жертв та постраждалих немає.

Причини пожежі встановлюватимуть правоохоронці.

Пожежу ліквідували ДСНС у Києві

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...