Страшенна пожежа у Києві: Згоріло три десятки авто, автобус та 10 мотоциклів (фото, відео)

У столиці 27 травня сталася масштабна пожежа на паркувальному майданчику, повідомило Головне управління ДСНС України у м.Києві.

Зазначається, що о 14:05 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Канальній. На момент прибуття вогнеборців, пожежа швидко розповсюджувалась на поруч розташовані автомобілі.

"Пожежу ліквідовано о 15:11. До гасіння пожежі були залучені 26 рятувальників та 6 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, внаслідок пожежі згоріло близько 30 автомобілів, 1 автобус та приблизно 10 мотоциклів. Жертв та постраждалих немає.

Причини пожежі встановлюватимуть правоохоронці.

Пожежу ліквідували ДСНС у Києві

Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...