Страшна хвороба виявилася сильнішою: Помер 14-річний учасник кулінарного шоу "МастерШеф"

14-річний учасник дитячого кулінарного шоу MasterChef Junior Бен Уоткінс (Ben Watkins) помер після боротьби з раком, передають Патріоти України.

Страшну хворобу у нього діагностували в 13 років. Як стало відомо, підліток опинився одним із шести осіб в світі, хто страждав від ангіоматоїдної злоякісної фіброзної гістіоцитоми. За словами родичів хлопчика, він був сильним і боровся з хворобою до кінця.

"Коли про рідкісну хворобу Бена дізнався весь світ, він був так натхнений підтримкою, яку отримав з усіх куточків земної кулі, особливо з його рідного міста Гері, штат Індіана", – розповіли близькі Бена. Варто відзначити, що Бен Уоткінс став популярним після участі в шостому сезоні MasterChef Junior.


Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...