Страшна смерть на дорозі: На Закарпатті 29-річний водій "під кафом" вилетів у кювет, загинула 17-річна дівчина (фото)

Аварія сталась цієї ночі, у селі косино, на Мукачівщині. Як з'ясували правоохоронці, 29-річний місцевий житель на Volkswagen Golf не впорався з керуванням та з‘їхав у кювет, пише Головне управління національної поліції Закарпаття, передають Патріоти України.

На жаль, в аварії загинула 17-річна дівчина, мешканка села Пузняківці. Ще одна 16-річна пасажирка отримала травми. В автівці перебував ще один пасажир - 18-річний житель Косина. Останній та водій не травмувалися, від медичної допомоги відмовилися.

Поліцейські встановили, що водій перебував у стані наркотичного сп‘яніння. Його затримали у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора.

Відкрито провадження за ч.3 статті 286-1 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння, унаслідок якого загинула людина. Чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк від 5 до 10 років.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.