Страшна смерть: У Росії восьмирічний хлопчик загинув у холодильнику

У Росії восьмирічний хлопчик, граючи в хованки, заліз у радянський холодильник і помер. Дитина не знала, що відкрити його можна тільки ззовні, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє видання "Фонтанка", трагедія трапилася в ніч на п'ятницю, 2 липня, в Башкирії. Хлопчик ховався від своїх сестер. Однак ті його так і не знайшли.

Пошуки дитини почалися ввечері 1 липня. І тільки пізно вночі його батьки заглянули в старий радянський холодильник "Мир", який стояв за непотрібністю біля сараю у дворі приватного будинку, де о 01:20 і знайшли бездиханне тіло малюка.

Хлопчик не знав, що старі холодильники можна відкрити тільки ззовні і не зміг вибратися з пастки. Він задихнувся. На даний момент призначена судово-медична експертиза.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...