Страшна трагедія... Катався на санчатах: На Львівщині восьмирічний хлопчик загинув під колесами швидкої допомоги

У Львівській області восьмирічний хлопчик загинув під колесами швидкої допомоги. Він катався на санчатах та виїхав на дорогу. Про це повідомили в Національній поліції України. ДТП сталась у понеділок, 6 лютого, у Дрогобичі на вулиці Шептицького, передають Патріоти України.

Правоохоронці встановили, що хлопчик на території лікарні катався на санках. Він спускався з гірки і в якийсь момент виїхав на дорогу. Після цього на нього наїхала швидка під кермуванням 65-річного місцевого жителя. Від отриманих травм дитина померла на місці.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Водію загрожує від трьох до восьми років ув'язнення. Наразі встановлюються всі обставини аварії.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...