Страшна трагедія! Мати забула зачинити вікно: У Луцьку двоє дітей випали на вулицю

В одному із житлових районів Луцька з вікна другого поверху випали двоє малолітніх дітей. 5-річна дівчинка та 3-річний хлопчик наразі перебувають у лікарні Про це повідомили у поліції Волинської області, передають Патріоти України.

Нещасний випадок трапився учора, близько 21:00. Мати дітей відійшла в магазин, а їх залишила у помешканні самих. За словами жінки, вона забула зачинити вікно. Ймовірно, діти сперлися на москітну сітку, та не витримала – внаслідок цього діти випали з вікна.

Наразі за цим фактом триває перевірка, надається правова кваліфікація події. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР.

Наголошуємо, що відчинені вікна з встановленими москітними сітками - це одна із прихованих загроз для родини, в яких виховуються маленькі діти. Москітна сітка створює в дітей ілюзію опори, проте вона не витримує вагу навіть найменших малюків", – йдеться у повідомленні.

Як убезпечити дитину від падіння з вікна:

  • відчиняти вікна лише на провітрювання;
  • по можливості встановити на них грати або спеціальні "дитячі замки";
  • не залишати дитину без нагляду;
  • відсунути від вікон предмети, якими дитина може скористатися, щоб залізти на підвіконня.

Чи готові до втрати територій: Українці відповіли, які мирні домовленості можуть підтримати

вівторок, 23 липень 2024, 21:15

Соціологи провели експеримент та запропонували респондентам три пакети можливих мирних домовленостей. Експеримент є ілюстративним, оскільки варіантів може бути значно більше, передають Патріоти України із посиланням на дані опитування КМІС. Варіант з в...

Стало відомо, скільки заплатять українським призерам Олімпіади-2024: Названо преміальні

вівторок, 23 липень 2024, 20:30

Призові українським спортсменам, які виграють медалі на Олімпійських іграх 2024 року в Парижі, залишаться на тому ж рівні, що й у Токіо-2020. Наша країна, яка продовжує протистояти невмотивованій російській агресії, не може собі дозволити збільшити і т...