Страшна трагедія на Донбасі: Загинув командир батальйону "Луганськ-1", ще троє поранені (фото)

У Луганській області в селі Трьохізбенка внаслідок вибуху помер полковник поліції Сергій Губанов, ще троє правоохоронців зазнали поранень. Як повідомив глава департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко в Facebook, трагедія на околицях прифронтового села в Новоайдарському районі трапилася ввечері в середу, 20 травня, під час патрулювання, передають Патріоти України.

Губанов помер у лікарні під час отримання медичної допомоги. Він був командиром батальйону "Луганськ-1". Ще троє поліцейських були поранені, подробиці про їхній стан поки невідомі.

"Мав честь знати цього героїчного та патріотичного поліцейського. Спочивай з миром. Війна триває", – написав Шевченко. Як уточнила колега загиблого Тетяна Погукай, Губанов отримав осколкове поранення. Трагедія трапилася приблизно о 21:30.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...