Страшна трагедія: На Львівщині через вибух гранати загинув чоловік

В одному із сіл Львівського району через вибух гранати загинув 37-річний чоловік. Про це повідомила Нацполіція Львівщини, передають Патріоти України.

Як вказано у повідомленні правоохоронців, вибух стався у гаражному приміщенні на території приватного домогосподарства в одному з сіл Львівського району. Поліцейським повідомили про вибух близько опівночі.

На місці події працювали слідчі, криміналісти, вибухотехніки та інші фахівці. Загиблий – 37-річний місцевий мешканець, на тілі якого були виявлені численні уламкові поранення, які й стали причиною смерті. Також попередньо встановлено, що травми чоловік дістав внаслідок вибуху гранати. Інших потерпілих немає.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) з приміткою "нещасний випадок" ККУ та за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Скільки триватимуть відключення світла взимку: Озвучено найкраший і найгірший сценарії

вівторок, 27 серпень 2024, 6:00

Якщо температура повітря в Україні взимку знизиться до -10 °C, відключення світла можуть тривати до 8 годин на добу. Про це повідомив член парламентського Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Сергій Нагорняк, передають Патріоти Ук...

Зараз йому має бути 70 років: "Куленепробивний" крокодил з'їв сотні людей (фото)

понеділок, 26 серпень 2024, 23:00

Мешканці берегів озера Танганікія в Бурунді десятиліттями живуть у страху — їх роками тероризує крокодил-вбивця. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Коли в 70-х роках на береги озера почали виносити випотрошені трупи і відрубані ноги, с...