Страшна трагедія: На Прикарпатті мама з двома дітьми впали у річку - 9-річна дівчинка загинула

У Космачі обірвався дерев’яний міст - у той час по ньому переходила жінка з двома дітьми. Дівчинка потонула Про це інформує головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області, передають Патріоти України.

У річці Пістинька потонула дитина

12 липня у селі Космач, що на Косівщині, під час переходу через дерев'яний міст, що на річці Пістинька, у воду впала 30-річна жінка з двома дітьми – 3-річним хлопчиком та 9-річною дівчинкою. Дівчинка загинула.

Деталі трагедії

За попередньою інформацією, коли мама з дітьми переходили по дерев'яному містку, в цей час відбувся раптовий прихід води та обірвало місток. Маму та хлопчика врятували з річки місцеві мешканці, а дівчинку знесло водою. Косівські рятувальники провели спостереження за допомогою катамарану, виставили 5 спостережних постів.

Невдовзі місцеві мешканці за 6 км від місця події знайшли тіло дівчинки. Рятувальники спільно із працівниками поліції транспортували тіло дитини на берег.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...