Страшна трагедія: Названо основні версії авіакатастрофи в "Шереметьєво"

Слідчий комітет Росії розглядає три версії катастрофи літака Sukhoi Superjet 100 в аеропорту "Шереметьєво", повідомляють Патріоти України, зокрема:

  • недостатню кваліфікацію пілотів, диспетчерів, фахівців, які проводили техогляд борту;
  • несправність повітряного судна;
  • несприятливі метеоумови.

У кримінальній справі про загибель людей під час пожежі слідство призначить генетичні та судово-медичні експертизи. Потерпілими вже визнані 22 людини, проводиться допит очевидців, співробітників аеропорту, родичів постраждалих.

Відзначається, що записи самописців вже вивчають експерти. Також взяли зразки палива з баків літака і з заправної станції. Для встановлення осіб усіх загиблих слідство звернеться за допомогою до родичів пасажирів літака. Російські ЗМІ також повідомляють, що до трагедії могло привести руйнування паливного бака.

"Ймовірно, деталі зруйнованого шасі пробили лівий бак, він повністю зруйнований. Це спровокувало викид палива і пожежу. Правий бак також має пошкодження. Швидше за все, вони отримані при викочуванні літака зі злітно-посадкової смуги", - розповіло джерело.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...