Страшна трагедія сколихнула село: На Закарпатті двоє дітей втопилися в озері

Під час пошукової операції на озері у селі Нове Давидково Мукачівського району було знайдено тіла двох дітей восьми і дев’яти років. Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Закарпатській області, передають Патріоти України.

Вчора о 22:04 до поліції Мукачівського району по допомогу звернулась жителька села Ключарки, яка повідомила що її син та його товариш вдень вийшли з дому на прогулянку та не повернулись.

Зокрема, для пошуку дітей було залучено поліцейських та кінологів з собаками, а згодом і гірських рятувальників та фахівців місцевого пожежно-рятувального підрозділу ДСНС.

Під час обстеження території імовірного зникнення хлопчиків, однією з пошукових груп було знайдено їх речі на березі озера у селі Нове Давидково. О 07:32 водолази ДСНС виявили тіло одного з хлопчиків, а через три хвилини знайшли другого.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...