Страшна трагедія: У ДТП загинув військовий із сім'єю з Тернопільщини

6 липня у дорожньо-транспортній пригоді загинув військовий з Тернопільщини Микола Гвоздяр з дружиною та 6-річним сином. Про це повідомив міський голова Шумська Вадим Боярський, передають Патріоти України.

Микола був призваний на військову службу ще у 2018 році. Приймав безпосередню участь у виконанні бойових завдань на Доннеччині і Луганщині.

"6 липня в жахливій ДТП загинув наш земляк, уродженець м. Шумськ, військовослужбовець Микола Олександрович Гвоздяр з дружиною Тетяною та маленьким синочком Андрійком. Неможливо усвідомити, важко сприйняти смерть усієї сім'ї… Молоді батьки, сповнені планів на майбутнє.. Син, якому тільки виповнилось 6 рочків.. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким воїна Миколи та його дружини Тетяни", - написав Боярський.

Прощання із загиблими

Похорон та прощання з загиблими відбудеться у понеділок, 8 липня, в місті Шумськ в Спасо-Преображенській церкві о 12:00. Сьогодні у громаді оголошено днем жалоби. Ймовірно, йдеться про смертельну ДТП на Рівненщині, в якій загинули 14 людей.

Що відомо про смертельну ДТП на Рівненщині

У Рівненській області у суботу, 6 липня, на автодорозі поблизу села Верхів зіткнулися автоцистерна та мікроавтобус. Внаслідок ДТП загинуло 14 людей, серед – 6-річна дитина.

Правоохоронці розглядають кілька версій аварії. Зокрема, це зіткнення вантажівки на смузі зустрічного руху із маршруткою відбулось унаслідок пошкодження колеса, випуск на лінію ТЗ із технічною несправністю, неуважність водія, порушення ПДР або ж інші обставини непереборної сили. Згодом стало відомо, що усіх 14 загиблих ідентифікували. Це жителі Хмельницької та Рівненської областей віком від 20 до 67 років.

На атлантичному узбережжі США горбатий кит раптом випирнув з глибини та перекинув катер разом з рибалками. Момент атаки потрапив на відео

четвер, 25 липень 2024, 0:17

Горбатий кит перекинув човен рибалок, викинувши їх у відкрите море. На думку експертів, інцидент був не навмисною атакою, а трагічним збігом обставин, передають Патріоти України з посиланням на видання New York Post. . На опублікованих кадрах можна по...

Мав отримати $1000 від "роботодавця": Біля Тиси затримали школяра, який вів ухилянтів на переправу через порубіжну річку

середа, 24 липень 2024, 23:30

На Закарпатті прикордонники затримали під час спроби незаконного перетину кордону чотирьох порушників разом із неповнолітнім провідником, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу ДПСУ в середу, 24 липня. Чоловіки планували перепливати ...