Страшна трагедія: У Херсоні російський снаряд убив хлопчика на дитячому майданчику - загинув і дідусь дитини

У Херсоні 17 травня російські військові під час чергового обстрілу вбили 5-річного хлопчика Севу Кучеренка та його дідуся. Ворожий снаряд розірвався неподалік дитячого майданчика, де грали діти. Батько так і не встиг довезти сина до лікарні, хлопчик помер у нього на руках, передають Патріоти України.

Докладніше про це читайте у матеріалі OBOZREVATEL.

Снаряд розірвався поряд із дитячим майданчиком

Трагедія сталася у середу 17 травня. Російські військові вкотре відкрили вогонь по Херсону та його околицях. Стріляли по селищу Зеленівка, яке знаходиться зовсім поряд із Херсоном.

Один із снарядів розірвався поряд із магазином. "Цей магазин належить рідним батька дитини. У цей час сам батько хлопчика знаходився позаду магазину, він там укладав доріжки. А дідусь (батько матері загиблої дитини) і маленький Сева були з іншого боку будівлі. Малюк грав у пісочниці, катався на гойдалці", – розповіла місцева мешканка селища.

Від вибуху зазнав легкого поранення батько хлопчика. Він кинувся до дитячого майданчика і побачив, що дід і син лежать, поряд була вже калюжа крові. Чоловік схопив сина на руки, зупинив машину, що проїжджала, і поїхав до лікарні. Але, на жаль, не встиг – дитина померла у нього на руках. Загинув і дідусь. Їх поховали у п'ятницю, 19 травня.

Місяць тому снаряд мало не зруйнував будинок сім'ї

Севі в липні мало виповнитися 6 років, цієї осені він міг би піти до школи. Маля було єдиним сином у батьків. Судячи з фотографій на сторінці, у 25-річної мами Севи, Каріни, хлопчика дуже любили. Каріна підписала одне із фото сина "Мій єдиний коханий чоловік".

Як розповіла одна із мешканок селища, приблизно місяць тому під час обстрілу постраждав будинок цієї родини. "Тоді у них знесло дах. Родина саме сиділа в літній кухні. Пам'ятаю, що ми збирали допомогу, щоб відремонтувати покрівлю. Й ось таке горе. Тоді снаряд не вбив їх, то дістав цього разу", – каже жінка.

Про сім'ю у селищі відгукуються дуже добре. Люди розповідають, що цей район окупанти обстрілюють із лівого берега дуже часто. Під час прильоту до магазину крім дитини та її дідуся загинув ще один чоловік. Минулої ночі жителі Зеленівки знову не спали через те, що росіяни вели безладну стрілянину.

Жодних військових чи інфраструктурних об'єктів поблизу немає. Просто загарбники тероризують місцевих жителів в помсту за те, що їх херсонці не прийняли, коли вони окупували місто.


Джерело: Обозреватель

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...