Страшна трагедія: У Хмельницькій області перекинувся автобус з дітьми, є загиблі

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 13 серпня, о 07.45 годині на автодорозі Н-03 поблизу с. Вишнопіль Старокостянтинівської тергромади. Про це повідомляє Національна поліція, передають Патріоти України.

Водій автобуса «ЛАЗ Лайнер» перевозив групу дітей у супроводі двох дорослих з селища Любар Житомирської області до с. Микуличин Івано-Франківської області. За попередніми даними, він не впорався з керуванням, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. Загалом в автобусі знаходилося 23 особи, з яких 19 дітей, двоє супроводжуючих групу дорослих та два водії.

Попередньо, внаслідок ДТП загинула дванадцятирічна дівчинка та один дорослий. Кількість травмованих встановлюється. Усіх потерпілих госпіталізували.

На місці події працює слідчо-оперативна група відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Хмельницькій області. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 статті 286 Кримінального кодексу України. Огляд місця події та документування наслідків ДТП тривають.

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...

Заробітчанам на замітку: Скільки можна заробити в Польщі за місяць та де можна влаштуватися

середа, 14 серпень 2024, 22:30

Яка середня заробітна плата в Польщі, скільки та на яких вакансіях можуть заробити українці, передають Патріоти України. Переселенці з України, що тікають від війни, вибираючи країну прихистку, звертають увагу не лише на розмір соціальної допомоги, а й...