Страшна трагедія у Мирнограді: Військовий вбив трьох товаришів та застрелився, - екснардеп

У Мирнограді Донецької області п`яний військовослужбовець розстріляв трьох товаришів по службі, після чого застрелився сам. Про це повідомив екснардеп Ігор Мосійчук у Telegram, передають Патріоти України.

Мосійчук стверджує, що нападник перебував у стані алкогольного та, можливо, наркотичного сп’яніння. "Близько 01.00, до Покровського РУП ГУНП в Донецькій області, надійшло повідомлення військовослужбовця... про те, що в місті Мирноград відбулася стрілянина між військовослужбовцями.

Першочерговими слідчими діями встановлено, що за вказаною адресою дислокуються військовослужбовці... у кількості 9 військовослужбовців, де 4 військовослужбовці мешкали на першому поверсі, а 5 – на другому поверсі.

09.12.2023, близько 01.00, між 4-ма військовослужбовцями, які мешкали на першому поверсі, під час вживання алкогольних напоїв виник конфлікт, в ході якого один із військовослужбовців схопив автомат "Калашникова", який привів у бойовий стан та умисно здійснив прицільні постріли у трьох військовослужбовців.

Внаслідок здійснених пострілів військовослужбовці отримали проникаючі вогнепальні поранення різних частин тіла, від яких загинули. У подальшому стрілець, усвідомивши тяжкість вчиненого ним злочину... вчинив акт самогубства", – йдеться в повідомленні Мосійчука.

Зауважимо, що офіційного підтвердження цієї інформації немає. У поліції Донецької області поки не прокоментували заяву екснардепа.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...