Страшна трагедія у Мирнограді: Військовий вбив трьох товаришів та застрелився, - екснардеп

У Мирнограді Донецької області п`яний військовослужбовець розстріляв трьох товаришів по службі, після чого застрелився сам. Про це повідомив екснардеп Ігор Мосійчук у Telegram, передають Патріоти України.

Мосійчук стверджує, що нападник перебував у стані алкогольного та, можливо, наркотичного сп’яніння. "Близько 01.00, до Покровського РУП ГУНП в Донецькій області, надійшло повідомлення військовослужбовця... про те, що в місті Мирноград відбулася стрілянина між військовослужбовцями.

Першочерговими слідчими діями встановлено, що за вказаною адресою дислокуються військовослужбовці... у кількості 9 військовослужбовців, де 4 військовослужбовці мешкали на першому поверсі, а 5 – на другому поверсі.

09.12.2023, близько 01.00, між 4-ма військовослужбовцями, які мешкали на першому поверсі, під час вживання алкогольних напоїв виник конфлікт, в ході якого один із військовослужбовців схопив автомат "Калашникова", який привів у бойовий стан та умисно здійснив прицільні постріли у трьох військовослужбовців.

Внаслідок здійснених пострілів військовослужбовці отримали проникаючі вогнепальні поранення різних частин тіла, від яких загинули. У подальшому стрілець, усвідомивши тяжкість вчиненого ним злочину... вчинив акт самогубства", – йдеться в повідомленні Мосійчука.

Зауважимо, що офіційного підтвердження цієї інформації немає. У поліції Донецької області поки не прокоментували заяву екснардепа.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...