Страшна трагедія: У Польщі на Різдво водій-українець загинув під колесами свого ж автобуса

У Люблінському воєводстві Польщі 25 грудня автобус на смерть переїхав 55-річного водія, який намагався замінити колесо. Про це повідомляє Wydarzenia w INTERIA, передають Патріоти України.

За даними видання, трагедія сталась на Різдво на польській національній дорозі №48 між Мощанкою та Коцком. Там водій пасажирського автобуса намагався замінити колесо у транспортному засобі. Раптово автобус рушив та розчавив чоловіка. Українець від отриманих травм помер.

Автобус із пасажирами прямував до України. Частина людей пересіла на інший автобус, решта пасажирів чекали посеред траси, для них встановили намет. Згодом людей відправили у тепле місце, де вони чекали, поки ремонтують автобус. Причини трагедії розслідує польська поліція.

Автомобілі, які стоять на обліку у ТЦК, заборонили переміщати до інших областей: Нюанси нового закону про мобілізацію

неділя, 19 травень 2024, 6:42

ТЦК отримають дані від МВС стосовно автомобілів у власності підприємців та громадян для виконання ними військово-транспортного обов’язку. Крім того, для керівників підприємств введуть частковий наряд щодо передачі транспортних засобів. Переміщувати авт...

Варто знати: У Міноборони пояснили, чи потрібно заброньованим проходити ВЛК

неділя, 19 травень 2024, 6:30

Заброньовані військовозобов'язані повинні пройти ВЛК, якщо не проходили її останні п'ять років. При цьому військкомат має видати відповідне направлення. Як пояснили в Міноборони, якщо заброньовані військовозобов'язані не проходили медичний огляд протяг...