Страшна трагедія: У Житомирі сміттєвоз на смерть переїхав жінку прямо в дворі багатоповерхівки

У Житомирі під колесами вантажівки загинула літня жінка. Аварія сталася на вулиці Вітрука. Про це повідомили у поліції області, передають Патріоти України.

"Попередньо, керманич сміттєвоза Daf, 29-річний житель Романівської громади, рухаючись заднім ходом під’їзною дорогою, допустив наїзд на жінку. Від травм, отриманих унаслідок ДТП, 92-річна місцева жителька загинула на місці події", - йдеться у повідомленні.

Наразі всі обставини трагедії встановлюють слідчі Житомирського районного управління поліції.

Кримінальне провадження відкрите за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...