Страшна трагедія: В Одесі в результаті удару по багатоповерхівці загинуло молоде подружжя - жінка була вагітна (фото)

В Одесі стало відомо про молоде подружжя, яке загинуло під час попадання ракети в багатоповерхівку 23 квітня. Про це в соціальних мережах повідомляють друзі загиблих Міли і Богдана, передають Патріоти України.

Зокрема, про це написала знайома подружжя Вероніка Кас. За її даними, загибла жінка була вагітна. "В одну секунду ми втратили вас... Моя дорога і мила дівчинка!!!!! Яка ж ви були чудова, світла і добра сім'я. Ви чекали дитину, і життя тільки починалося... Росії немає прощення! Немає слів, щоб висловити всі почуття до російської влади, що видає такі накази! Це біль і втрата, яку не відшкодувати нічим і ніколи!", - написала вона.

Вона називає російських військових нелюдами, вигаданою расою, якої ніколи не зрозуміти, не усвідомити жаху, який вона творить. Сусідка подружжя Ольга Самара розповіла, що квартири подружжя в результаті ракетного удару взагалі немає – замість неї зяє діра. Сім'я цієї жінки в даний час також залишилася без даху над головою, так як їх квартира для проживання непридатна.

У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...