Страшна трагедія: Вийшов на балкон, поки батьки спали: У Миколаєві трирічний хлопчик упав із висоти та загинув

У Миколаєві трирічна дитина випала з балкона і загинула. Трагедія сталася у момент, коли батьки хлопчика спали, передають Патріоти України.

Балкон був завалений коробками та килимами, якими малюк скористався як сходинками. Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської міської ради.

В управлінні з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міськради розповіли, що дитина встала з ліжка, пройшла повз батьків на балкон, бо, можливо, їй стало спекотно.

Дорослі не почули, як їхня дитина пробралася до вікна. Також чиновники зазначили, що балкон був завалений коробками та килимами, якими хлопчик скористався як сходинками та випав із вікна.

В управлінні зазначають, що саме захаращеність балкона і стала однією з причин загибелі дитини: якби там не було коробок та інших речей, малюк не зміг би перелізти через перила та випасти.

Крім того, у мерії закликали стежити за тим, щоб усі вікна та балкони були у закритому доступі для дітей. Також миколаївців закликали прибрати весь мотлох на балконі, який не тільки створює небезпечні умови для дітей, а ще й порушує правила пожежної безпеки.

Батьків закликали не залишати дітей без нагляду вдома, особливо якщо поруч є небезпечні предмети, а також не зловживати допомогою старших дітей у догляді за молодшими дітьми, особливо якщо всі діти знаходяться наодинці.

66 найважливіших об'єктів "Укренерго" укриє антидроновий захист, що витримає атаку "Шахедів"

вівторок, 20 серпень 2024, 8:05

В Україні на фінальну пряму вийшло будівництво першої черги антидронового захисту високовольтного обладнання на 41 об’єкті компанії, яким керує "Укренерго". Ще на 22 об’єктах компанії будівництво першої черги захисту завершує Державне агентство з відно...

За чи проти: Соціологи з'ясували, як українці ставляться до легалізації медичного канабісу

вівторок, 20 серпень 2024, 7:44

Відносна більшість українців позитивно ставляться до легалізації медичного канабісу. Останнім часом ставлення до легких наркотиків змінюється, передають Патріоти Україниз посиланням на дані опитування КМІС. На базове запитання (без додаткової інформаці...