Страшна цифра: Рятувальники розповіли, скільки людей загинуло на воді від початку року

Від початку 2024 року на воді загинуло майже 900 людей, з них - 61 лише протягом серпня. Про це повідомляє ДСНС, передають Патріоти України.

894 людини загинули на воді від початку 2024 року. Це близько на 22% більше, ніж у 2023 році. Лише з початку серпня на воді уже загинула 61 людина. Зазначається, що найбільша кількість людей гине саме в необладнаних для купання місцях.

«Закликаємо купатися там, де обладнані пляжі, у тих водоймах, де за рішеннями місцевих органів влади це дозволено. Ці місця та дно водойм обстежені, визначена швидкість течії, поруч є рятувальники та створена інфраструктура для того, щоб швидко допомогти й врятувати», – наголосив речник ДСНС Олександр Хорунжий.= Рятувальники вкотре нагадують, як уникнути трагедії. Зокрема, НЕ варто:

  • запливати за буйки;
  • перебувати у водоймі більше 20-ти хвилин – це допоможе уникнути переохолодження;
  • купатися без спеціальних плавзасобів, якщо не вмієте плавати (крім надувних матраців);
  • стрибати з моста у воду, якщо не знаєте глибини водойми чи яке там дно (у воду слід входити обережно та поступово).

Бій-реванш Усік – Ф'юрі: Саудіти узгодили остаточну дату найочікуванішої поді професійного боксу

неділя, 18 серпень 2024, 18:07

Абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Олександр Усик цьогоріч вдруге вийде в ринг проти британського боксера Тайсона Ф'юрі. Про це заявив очільник Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх, інформують Патріоти Укр...

"П**да Іванівна, зараз ти вийдеш": Данилко поставив на місце фанатку у Дніпрі (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 16:58

Андрій Данилко відреагував на неналежну поведінку фанатки, жартуючи в стилі Вєрки Сердючки, повідомляють Патріоти України. «Катьонок ти нажралася, так? Вас зараз виведуть, якщо ти будеш матюкатися. П**да Іванівна, зараз ти вийдеш, так негарно, зрозуміл...