Страшне горе на свято: Названо прізвище другого бійця ЗСУ, який загинув на Донбасі (фото)

У понеділок, 6 січня, стало відомо, що внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі загинув Сергій Кацун зі Славути. Про це повідомляє "Є", передають Патріоти України.

Виявилося, що вчора Хмельниччина на сході втратила двох героїв. Окрім Сергія Дичека з Волочиська, який підірвався на вибуховому пристрої, загинув Сергій Кацун зі Славути.

Військовий 1976 року народження. "Відомо, що боєць служив у 93-тій окремій механізованій бригаді "Холодний Яр". Загинув під час виконання бойового завдання. Усі обставини смерті поки ще не відомі. Повідомили лише, що був ворожий обстріл, внаслідок чого і загинув наш земляк. Наразі тіло бійця направлено на судово-медичну експертизу. Потім Сергія привезуть на батьківщину, щоб поховати", - розповіла координатор центру допомоги учасникам АТО у Хмельницькій області Наталя Дзекар.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...