Страшне горе принесли окупанти: На Запоріжжі під час обстрілу окупантів загинула мама з двома маленькими дітьми (фото)

Під час обстрілів російськими окупантами міста Кам’янка в Запорізькій області загинула жінка з двоми дітьми. Атака загарбників на населений пункт відбулася у п'ятницю, 26 серпня.Про це повідомили на Facebook-сторінці Запорізького обласного методичного центру культури і мистецтв. Анастасія Боровик працювала завідуючою культурно масовим сектором КЗ "Центр культури та дозвілля" Кам'янської селищної ради, передають Патріоти України.

"Прийшло велике горе в нашу родину працівників культури Запорізького краю! Сьогодні під час обстрілу загинула наша колега – завідуюча культурно масовим сектором КЗ "Центр культури та дозвілля" Кам'янської селищної ради Пологівського району Анастасія Боровик. Загинула! З двома маленькими синочками. Страшне горе, страшна біль", – сказано у повідомленні.

У Запорізькій обласній військовій адміністрації повідомили, що окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Новодарівка, Преображенка, Оріхів, Степногірськ. Надійшло 32 повідомлення про пошкодження об’єктів цивільної інфраструктури.


Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...