Страшно дивитися: Що станеться із Землею, коли розтануть всі льодовики (відео)

У невеликому відеоролику вчені показали, як може виглядати Земля, якщо на ній розтануть всі постійні льоди. Про це повідомляє “ВСВІТІ”, повідомляють Патріоти України.

За даними NASA, рівень Світового океану підвищується швидше, ніж очікувалося. Вірогідно, в найближчі десятиліття він зросте майже на метр. Якщо ця тенденція залишиться незмінною, планета може позбутися всіх постійних льодів. Вчені прогнозують, що це може трапитися через проміжок часу не менш за 5 000 років.

У невеликому відеоролику демонструється карта континентів в такому безльодовому майбутньому. Спочатку картина не виглядає жахливою, але дивлячись на Азію, можна побачити, що зникнення льоду на Землі також загрожує зникненням таких величезних мегаполісів, як Калькутта і Шанхай (з сукупним населенням майже в 19 мільйонів осіб).

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...