Страшно навіть дивитися: У курортній Кирилівці на пляжі знайшли "кладовище медуз" (фото, відео)

У курортному селищі Кирилівка Запорізької області знайшли "кладовище медуз", через яке з'явився страшний сморід і велика кількість сміття. Про це на своєму YouTube-каналі розповів блогер Андрій Новіков. Він зазначив, що місце з мертвими гнилими медузами знаходиться уздовж лінії прибою на Федотовій косі, передають Патріоти України.

"Тут весь берег усіяний ними. Вони, здається, на кожному міліметрі води. Запах напівзогнилих медуз теж стоїть дуже неприємний. Ця ділянка в морі встелена слизом гнилих медуз", – поділився Новіков.

За його словами, у популярних туристських місцях відповідні служби ще прибирають медуз з берега, а на Федотовій косі ніхто цим не займається, тому їх дуже багато назбиралося.

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...