Страшно навіть дивитися: У Росії кінь із возом влетів у натовп людей на святі (відео)

У російському Татарстані кінь із возом в'їхав у натовп людей. Це сталося під час святкування Сабантуя – фестивалю з нагоди закінчення весняних польових робіт, повідомляють Патріоти України.

Видання "Нижньокамська правда" уточнило, що 15-літній хлопець отримав забої. Його обстежили й відпустили на амбулаторне лікування. Моторошні кадри з фестивалю опублікували у соцмережах очевидці. Вони припустили, що скоріш за все, поведінка тварина зумовлена переляком.

Ще один інцидент з конем

Цього ж дня схожий випадок трапився й під час святкування Сабантуя у Бугульмі, також у Татарстані. Там кінь розтрощив повозку та втік. Тварина встигла пробігтися по іподрому, перш ніж її змогли спіймати. Постраждалих серед людей немає. Натомість сам кінь пошкодив ноги об уламки возу.


Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...