Страшно навіть уявити: Росіянка по-звірячому вбила 2-річну дочку через крихти хліба на підлозі

Спочатку жінка намагалася виставити винним в смерті дівчинки свого співмешканця.

Росіянка вбила 2-річну дочку через крихти хліба. Фото: omsk.sledcom.ru.

Мешканка російського Омська підозрюється у вбивстві дворічної дочки, яка вивела її з себе крихтами хліба на підлозі. У Росії порушено кримінальну справу за фактом вбивства малолітнього. 28-річній дівчині загрожує 19 років в'язниці. Про це повідомили в управлінні Слідчого комітету по Омській області, передають Патріоти України.

Заяву про зникнення дитини 6 червня в поліцію подала подруга сім'ї, яка помітила, що дівчина йшла до свого співмешканця з двома дітьми — дворічною донькою і трирічним сином, — а повернулася тільки з хлопчиком.

"В результаті проведених слідчих дій та оперативно-розшукових заходів було встановлено, що до злочину причетна зловживає спиртними напоями 28-річна мати дівчинки", — зазначили у відомстві, додавши, що інцидент стався майже місяць тому – 9 травня.

За версією слідства, жінка, яка випивала в той вечір разом зі співмешканцем, помітила, що її дитина неакуратно їсть булочку і розсипає крихти на підлогу. Розлютившись на дочку, вона взяла її на коліна і стала зі злістю запихати залишки хліба їй в рот. В результаті дитина перестала дихати і померла.

При цьому спочатку жінка намагалася виставити винним в смерті дівчинки свого співмешканця. На допиті вона барвисто розповіла слідчим, як він вбивав її дочку. "На підлозі біля ліжка батон весь розкришила. Він почав хліб їй запихати, пхав-пхав, вона вдавилася. Вона руками стала махати, потім у неї руки повисли. Я це коли побачила, вихопила її і стала хліб цей витягувати, — розповіла жінка. — він ліг на ліжко спати п'яний. Я закричала на нього. Далі він сказав: "так нічого страшного", взяв дитину, завернув в синій рушник, поклав в сумку і пішов".

Спростувати її слова чоловік вже не міг — 19 травня він помер від алкогольної інтоксикації. Жінка активно оплакувала його в соцмережах. Крім того, з дня вбивства дочки в її статусі на сторінці в соціальній мережі стоїть напис, який вона не змінює: "Мої діти найкращі в світі!".

Пізніше в ході допитів жінка зізналася слідчим, що вбивство скоїла вона сама. За її словами, співмешканець просто допоміг їй заховати тіло. Як зазначають правоохоронці, у зв'язку зі смертю чоловіка пошуки тіла дівчинки також ускладнюються, так як точного місця знаходження трупа не знав ніхто, крім нього.

На даний момент мати-вбивця затримана. Як вдалося встановити слідчим, сім'я перебувала на обліку як неблагополучна. "У ході слідства буде також вирішено питання про відповідальність працівників органів опіки та піклування, які зобов'язані здійснювати контроль за умовами проживання і виховання неповнолітніх у неблагополучних сім'ях, і інших контролюючих органів, зобов'язаних забезпечувати захист прав неповнолітніх", — повідомили в СК, зазначивши, що розслідування триває.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...