"Страшно робити помилки, бо їх ціна дуже велика": Офіцер 71-ї єгерської бригади розповів про свій вибір (відео)

Офіцер бригади із позивним Крос ніколи не сумнівався у своєму виборі відвоювати право на мирне життя для своєї родини, країни і для себе. Про це повідомила 71 окрема єгерська бригада Десантно-штурмових військ ЗС України, передають Патріоти України.

Кожен солдат на цій війні у міжчассі боїв, обстрілів та перестрілювань задумується над цими важливими речами. Якщо ми не вистоїмо зараз, то згинемо, як нація. Офіцер бригади із позивним Крос впевнений у своєму виборі. Військовий каже, що те, що у мирному житті здавалося важким – на війні це буденність. Однак людина звикає до всього. "Страшно за себе, за своїх людей. Страшно робити помилки, бо розумієш, що результат твоїх помилок – це людські життя", - говорить воїн.

Чоловік каже, що головна мета перебування на війні – щоб ті, хто залишився вдома, могли жити повноцінним життям. "Кожен з нас робить свій вибір сам. Це мій вибір. Я так розумію свій обов’язок. В когось обов’язок – забезпечувати наше життя тут. Єдине, щоб люди усвідомлювали, що в нас війна", - розповідає Крос.

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...