"Страшно, так. Але головне, що всі живі": Київська кав’ярня продовжила обслуговувати людей, попри пошкодження від прильотів (відео)

У соцмережах з’явилося дуже мотивуюче відео, що наочно демонструє незламність українців навіть в умовах варварських ракетних обстрілів з боку російських загарбників. Так, незважаючи на чергову повітряну атаку РФ на Київ у понеділок, 25 березня, персонал однієї зі столичних кав’ярень продовжив свою роботу навіть попри пошкодження будівлі та ризики повторних прильотів, зазначають Патріоти України.

«Головне, що всі живі. Наша кав’ярня теж частково жива. І ми робимо каву, ми працюємо. Тримаємося», — розповіла її бариста, ділячись своїми враженнями від того, що сталося з журналістами Радіо Свобода.

За її словами, вся справа у підвищеній відповідальності українців. «Я сама люблю каву. Знаю, що люди хочуть кави. Чому б і ні? Навіть у перші хвилини після цього прильоту у нас був „фільтр“ (фільтр-кава), ми стали всім роздавати „фільтр“… Життя триває», — додала дівчина, виконуючи чергове замовлення.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...