"Страшно, так. Але головне, що всі живі": Київська кав’ярня продовжила обслуговувати людей, попри пошкодження від прильотів (відео)

У соцмережах з’явилося дуже мотивуюче відео, що наочно демонструє незламність українців навіть в умовах варварських ракетних обстрілів з боку російських загарбників. Так, незважаючи на чергову повітряну атаку РФ на Київ у понеділок, 25 березня, персонал однієї зі столичних кав’ярень продовжив свою роботу навіть попри пошкодження будівлі та ризики повторних прильотів, зазначають Патріоти України.

«Головне, що всі живі. Наша кав’ярня теж частково жива. І ми робимо каву, ми працюємо. Тримаємося», — розповіла її бариста, ділячись своїми враженнями від того, що сталося з журналістами Радіо Свобода.

За її словами, вся справа у підвищеній відповідальності українців. «Я сама люблю каву. Знаю, що люди хочуть кави. Чому б і ні? Навіть у перші хвилини після цього прильоту у нас був „фільтр“ (фільтр-кава), ми стали всім роздавати „фільтр“… Життя триває», — додала дівчина, виконуючи чергове замовлення.


На вулицях стане суттєво темніше: У Києві починають економити світло через дефіцит електрики у мережі

четвер, 9 травень 2024, 18:50

У Києві через дефіцит в енергосистемі зменшать яскравість усіх ліхтарів у місті, що дозволить досягти загальної економії не менше 20%. Про це 9 травня повідомляє пресслужба КМДА. . Уточнюється, що повністю виключати усі ліхтарі ніхто не буде. Завдяки ...

Вражаюче відкриття! Астрономи виявили рекордну за розмірами планету, в понад чотири рази більшу за Землю

четвер, 9 травень 2024, 17:56

Астрономи виявили нову планету, яка має щонайменше пару рекордів. Хоча вчені ще багато чого не знають про цей не такий вже й далекий за космічними мірками світ, відомо, що планета перебуває в зоні населеності своєї зірки, а значить, там може бути вода ...