"Страшний сон": Кулеба розповів про стан дітей, які постраждали з його вини в страшній ДТП під Києвом

Микола Кулеба потрапив у страшну ДТП у Чабанах під Києвом 24 листопада. Старший син уповноваженого президента з прав дитини Тимофій отримав дуже серйозні пошкодження, постраждав і молодший, 10-річний Єлисей, і сам омбудсмен, передають Патріоти України.

47-річний Кулеба розповів, як почуває себе він сам, його сини, а також водій мікроавтобуса Volkswagen, що зіткнувся з Toyota Camry, за кермом якої був омбудсмен.

За словами уповноваженого президента, всі постраждалі почуваються значно краще, але на старшого сина чекає тривала реабілітація.

Водій мікроавтобуса, 21-річний Вадим, вже через тиждень зміг повернутися до роботи (хлопець отримав струс мозку). Молодший син Єлисей вже вдома, де продовжує відновлення. А старший, Тимофій, все ще в лікарні і потребує лікування.

"Лікарі кажуть, що незважаючи на позитивну динаміку, його одужання і подальша реабілітація - це тривалий процес", - розповів Кулеба. Сам же омбудсмен каже, що почувається набагато краще, але "пошкоджені ребра щодня нагадують про страшну подію" (Кулеба отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку і перелом кількох ребер з двох сторін).

"Я навіть уявити не можу, як таке могло статися, враховуючи що я завжди відповідально ставлюся до водіння, тим більше, коли в авто діти! Це як якийсь страшний сон", - підкреслив Кулеба

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...