Страшний урок для каліки: Молода красуня, що відрізала собі руку заради страховки, замість мільйона євро отримала ув'язнення за шахрайство

Спільником з бензопилою став коханий відчайдушної шахрайки

У Словенії 22-річна Юлія Адлесіч відрізала собі руку вище зап’ястя циркулярною пилою, щоб отримати більше мільйона євро страховки, повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС.

На початку 2019 року дівчина домовилася зі своїм хлопцем про те, що він допоможе позбавити її частини руки. Роком раніше вона підписала контракти з 5 страховими компаніями.

Дівчина заявила, що постраждала, коли розпилювала гілки і її відвезли до лікарні. Відрізану руку Юлія та її хлопець навмисно “забули”, щоб зробити інвалідність незворотною, проте влада вчасно виявила кінцівку і медики пришили її на місце.

Прокуратура встановила, що за кілька днів до інциденту хлопець Юлії шукав інформацію про те, як працюють штучні руки. На суді дівчина не визнала свою винність і сказала, що ніколи б навмисно не відрізала собі руку.

“Ніхто не хоче бути калікою. Моя молодість зруйнована. Я втратила руку в 20 років. Тільки я знаю, як це сталося”, — заявила вона в ході процесу.

Якби схема шахраїв спрацювала, вони б отримали півмільйона євро відразу і понад 3 тисячі євро на місяць довічно в якості допомоги по інвалідності. Суд визнав Юлію винною в шахрайстві зі страховкою і засудив її до двох років позбавлення волі, а її хлопця – до трьох.

.

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...