Страшний злочин у ідилічній місцевості: Ґвалтівник скинув двох туристок з моста біля найвідомішого замку Німеччини

Чоловік напав на двох американських туристок біля замку Нойшванштайн в Баварії, що вважається найбільш відвідуваним палацом Німеччини, повідомляють Патріоти України.

Як пише The Telegraph, дві жінки зустріли чоловіка на мосту Марієнбрюке над всесвітньо відомим замком, і вони разом вийшли на стежку, що веде до оглядового майданчика.

В якийсь момент 30-річний чоловік, також громадянин США, спробував зґвалтувати 21-річну дівчину, а коли 22-річна подруга спробувала заступитися за неї, нападник задушив її і скинув з висоти 50 метрів в яр. Потім він задушив першу дівчину і також зіштовхнув її в яр, стверджує поліція.

"Згідно з наявною на даний момент інформацією, була здійснена спроба сексуального злочину проти 21-річної", – йдеться в заяві поліції.

Підозрюваний був спійманий після масштабної поліцейської операції за участю 25 машин в той же день і доставлений в поліцейську дільницю в сусідньому Фюссені.

Коли рятувальники знайшли двох жінок, 22-річна дівчина була поранена, але могла говорити. Зараз вона залишається в лікарні з травмами, які оцінюються як серйозні. 21-річну дівчину доставили на вертольоті в лікарню, де вона померла тієї ж ночі.

Поліція розслідує напад як вбивство, замах на вбивство і сексуальне насильство, а слідчі планують реконструкцію для вивчення інциденту.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...