"Страждають без російської мови у спекотних країнах": У Пугачової та Галкіна хочуть відібрати дітей

Російські знаменитості, які засудили злочинний режим Кремля, вже понад два роки не живуть у країні-агресорі. Спочатку вони поїхали в Ізраїль, а потім з'явилася інформація, що зараз Пугачова з дітьми живе в Латвії. Через часті переїзди зіркової сім'ї неадекватні росіяни всерйоз вирішили відібрати в них дітей. Як повідомляють росЗМІ з посиланням на слова голови руху "Ветерани Росії" Ільдара Резяпова, у дітей "немає нормального життя", передають Патріоти України.

"Ветерани Росії" всерйоз перейнялися нагальними проблемами чужих дітей. На думку глави руху Ільдара Резяпова, у кровиночок примадонни немає нормального життя - вони змушені постійно пристосовуватися до нових умов у спекотних і не дуже країнах, терпіти регулярне чищення басейну і страждати від видалення фотографій з телефону", - цитує пропагандистів канал "Mash".

Крім того, неадекватні громадські працівники наголосили, що дітей потрібно відібрати в Пугачової та Галкіна щойно вони з'являться на території Росії. "Тому громадські працівники просять у разі приїзду зоряної пари розлучити нащадків із мамою й татом і перевести їх у російську школу до домашки, піци в їдальні та ГДЗ з математики російською", - пишуть пропагандисти.

"Візьми за приклад Аліну Байкову!": Журналістка присоромила українську супермодель Сніжану Онопко

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:29

Українська фотомодель Сніжана Онопко, яка увійшла в топ-5 найуспішніших моделей світу, продовжує популяризувати російську музику у соцмережах. Журналістка Аліна Доротюк присоромила знамениту українку і нагадала про її колегу Аліну Байкову, яка також жи...

Насолоджується борщем і горами: Як Еліна Світоліна відпочиває у Буковелі (фото)

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:00

Тенісистка Еліна Світоліна вирішила провести відпустку в Україні після виступу на Відкритому чемпіонаті США-2024, повідомляють Патріоти України. Світоліна поділилась яскравими фото з відпочинку на курорті Буковель в Івано-Франківській області. Спортсме...