Страждають не тільки від коронавірусу: На Буковині річка вийшла з берегів і затопила городи селян (фото)

Упродовж найближчих днів у області очікується продовження гроз.

Дерелуй вийшов із берегів. Фото: соцмережі.

У Чернівецькій області внаслідок сильної нічної зливи затопило частину села Великий Кучурів неподалік обласного центру. Як повідомив голова Великокучурівської об’єднаної територіальної громади Василь Тодеренчук, негода затопила городи місцевих жителів, кілька вулиць, а також територію в центрі села поблизу місцевого ресторану, передають Патріоти України.

За повідомленням журналістки Галини Єреміци, вранці 21 червня річка Дерелуй вийшла з берегів і затопила село. На оприлюднених журналісткою фото та відео видно, що городи місцевих жителів практично потонули під водою.

Як повідомляють у Чернівецькому гідрометцентрі, упродовж найближчих днів у області очікується продовження гроз. Напередодні у п’ятницю синоптики оголосили штормове попередження, закликавши місцевих жителів бути уважними у вихідні через різке погіршення погодних умов. Окрім того, в гідрометцентрі повідомили про ймовірність підтоплення окремих населених пунктів у зв’язку з можливим виходом води у гірських річках на заплаву.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....