"Стрелять нечем, танки перевернутые": Окупант зізнався у значних втратах армії Путіна в Україні

Військовослужбовець армії Російської Федерації, яка вторглася до України, розповів про колосальні втрати окупантів. Також він зізнався в мародерстві й у тому, що російські військові змушені "заливатися" алкоголем, щоб не збожеволіти, передають Патріоти України.

Нове перехоплення телефонного дзвінка на своєму Youtube-каналі опублікував радник голови МВС України Антон Геращенко. Розмова вражає відвертістю та цинізмом. Окупант під час телефонної розмови зізнався, що втрати путінської армії є величезними, а зброї катастрофічно бракує.

"Роз**ашили все що можна, на**й. З (нашої) батареї з 1200 залишилося 300 людей. Із 18 гармат 4 стріляє – і все, пі**а! Стріляти тупо нічим", – повідомив військовослужбовець армії країни-агресора.Він порівняв вторгнення Росії в Україну з війною в Чечні: "Бл*ть, як перша чеченська! Пі**а техніці: танки лежать перевернуті. Я в ах*ї просто, б**дь. Якби я знав, що буде такий пі**оріз, – х*й би поїхав!".

За словами окупанта, він разом із товаришами по службі перебувають у якомусь селі. Там вони зайняли будинки місцевих жителів, забрали у них домашню птицю, навіть "віджали" корову.

"Куриці є, корови є, всю х**ню смажимо. Будинки на**й... Стоїмо в селі – село тримаємо, дорогу. Курятина несеться, перепілки є, корову привели – ми її навіть подоїли, йо*ана!" – поділився військовослужбовець зі співрозмовником. Також російський військовий заявив, що окупанти змушені пити по-чорному, щоб не збожеволіти: "Ось, три бідони бражки вчора знайшли. До цього було 25 літрів самогону, б**дь. Х**рим, як скажені, інакше – я б із глузду з'їхав без горілки!"

Надбавка до пенсії за вік: Ось хто та скільки може отримати додатково

п’ятниця, 27 вересень 2024, 8:09

В Україні деякі категорії громадян можуть розраховувати на надбавки та доплати до пенсії. Про це пише видання "На пенсії", передають Патріоти України. На спеціальну вікову надбавку можуть претендувати пенсіонери, які відповідають таким умовам:. Розмір ...

Відключення можуть тривати 18 годин: Експерт назвав умови, за яких взимку буде катастрофа

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:45

Цієї зими навряд чи вдасться уникнути відключень світла в Україні. Якщо температура повітря буде нижче нуля, то тривалість вимкнень може тривати 8-10 годин на день, а якщо буде -10 - то по 18 годин. Про це сказав керівник програми "Енергетика" Україн...