"Стрічка має антидержавну спрямованість": Російський священик роздратувався через фільм "Барбі"

В країні-агресорці шоковані через голлівудський фільм "Барбі" з Марго Роббі та Раяном Гослінгом у головних ролях. Свої нетипові думки висловив священик РПЦ із Челябінська Борис Кривоногов. Отець запевняє, що стрічка нібито позитивно не впливає на бажання мати багатодітну сім’ю, передають Патріоти України.

Священик Кривоногов на форумі в Челябінську висловив свої думки під час обговорення демографічної ситуації в країні. Однак як низька народжуваність пов’язана із блокбастером – невідомо. Отець з Челябінська наголосив, що культ "Барбі" має антидержавне походження та загрожує росіянам.

Кривоногов також видав серію нісенітниці про те, що свою державу не можна поважати, якщо ти не маєш своєї сім’ї. Він намагався вселити думку, що багатодітні сім’ї – це дуже важливо. Після своїх слів отець попросив у присутніх нагородити його аплодисментами, адже самі слухачі не проявляли ніякої активності, щоб ушанувати Кривоногова.

Цікаво, що це не перше скандальне обговорення блокбастера у Росії. Раніше у фільмі побачили "пропаганду" ЛГБТ. Варто сказати, що офіційно показ "Барбі" в Росії заборонили, а тому росіяни активно шукають піратські копії світових прем'єр.

В Мінкульті РФ нібито відмовилися від показу фільму. Причина така: іноземні фільми суперечать збереженню традиційних російських духовних цінностей.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...