Стрічка обіцяє бути неймовірно видовищною: На зйомках голлівудського фільму в Англії скинули поїзд зі скелі

Під час зйомок однієї з сцен сьомої частини фільму "Місія нездійсненна" в англійському графстві Дербіширі пустили поїзд зі скелі, передають Патріоти України.

Так, зйомки проходили напередодні. На фото і відео, опублікованому користувачами соцмереж, видно як локомотив з одним вагоном їде на великій швидкості до обриву, після чого падає в ущелину і розбивається об землю.

Весь цей час за поїздом прямував вертоліт. Повідомляється, що зірка франшизи, актор Том Круз, також був присутній на місці "аварії".

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...