Стріляли і били битою: У Запоріжжі сварка у кафе закінчилася кровопролиттям

В результаті інциденту постраждали двоє людей, серед яких іноземець.

У кафе в центрі Запоріжжя сталася перестрілка, в результаті якої двоє людей отримали вогнепальні поранення. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на правоохоронні органи.

Так, в місцевому кафе стався конфлікт між відвідувачами і охоронцем, через що відвідувачі тут же вирішили ретируватися із закладу. Незабаром чоловіки знову повернулися в кафе і один з них вдарив охоронця битою, а другий кілька разів вистрілив в бік охоронця, працівників закладу та відвідувачів.

В результаті інциденту постраждали двоє людей, серед яких іноземець. Їх було госпіталізовано з вогнепальними пораненнями.

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...