Стріляли над головою і згвалтували: Спливли моторошні деталі знущань "копів" над дівчиною під Києвом (фото)

Двоє поліцейських Кагарлицького відділу поліції (Київська область), яких затримали за підозрою в застосуванні тортур і зґвалтуванні дівчини, одягали своїй жертві протигаз і стріляли над головою з пістолета. Про це сказано в повідомленні прес-служби ДБР, що опублікувала фото з місця затримання підозрюваних, передають Патріоти України.

У побитті та зґвалтуванні підозрюють оперуповноваженого і начальника одного із секторів Кагарлицького відділення поліції. "За попередньою інформацією, в ніч з 23 на 24 травня 2020 оперуповноважений в своєму службовому кабінеті застосував тортури до жінки, яку викликали у відділення поліції в якості свідка - одягав протигаз, застосовував наручники і здійснював постріли з табельної зброї над головою. Після цього кілька разів згвалтував потерпілу", - уточнили в повідомленні.

Катування та побиття поліцейські застосували також до затриманого чоловіка, який перебував у відділенні. "Погрожуючи потерпілому згвалтуванням, правоохоронці ставили його на коліна, били по голові кийками, надягали протигаз і стріляли з пістолета табельної зброї над головою. В результаті зазначених дій потерпілий отримав переломи ребер і носа", - повідомили в прес-службі ДБР.

Щодо затриманих вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...