Стріляли в голову: У частині Генштабу ЗСУ знайшли труп військового

Інцидент трапився в понеділок близько 16:00.

У понеділок, 11 травня, на території посту виїзної варти військової частини А0139, яка безпосередньо підпорядковується Генеральному штабу ЗСУ, було знайдено тіло військовослужбовця з вогнепальним пораненням у голову. Про це повідомляється на офіційній сторінці Військової служби правопорядку ЗСУ у Facebook, передають Патріоти України.

Зазначається, що інцидент трапився близько 16:00. На місці події працювали група оперативного реагування Центрального управління ВСП та працівники Національної поліції. До Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено кримінальне правопорушення за фактом загибелі військовослужбовця. Зараз триває слідство.

Зазначимо, що на базі в/ч А0139 функціонує 101-ша окрема бригада охорони Генерального штабу – елітне з'єднання у складі ЗСУ, яке підпорядковується безпосередньо начальнику Генерального штабу – Головнокомандувачу ЗСУ.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...