Стріляли в пах: Спливли моторошні подробиці убивства ветерана АТО на Київщині

Ветеран АТО з батальйону "Айдар" Ігор Корнієнко, який загинув унаслідок нападу підлітків у Вишгороді Київської області, міг би вижити, якби йому вчасно викликали швидку. Адже його поранення було несмертельним. Про деталі злочину розповіли у Вишгородському відділі поліції, а також знайомі загиблого, йдеться в сюжеті "Надзвичайних новин" на ICTV, передають Патріоти України.

Підкреслюється, що на 16-річного підозрюваного у вбивстві чоловіка в суді одягли бронежилет, щоб у залі засідань не відбулося самосуду. Оскільки, за версією слідства, неповнолітні першими напали на Корнієнка та його товариша.

"Під час бійки потерпілий дістав із чохла карабін. Він зробив попереджувальний постріл угору холостим патроном. Після чого карабін був вибитий із рук, і 16-річний хлопець вистрелив у внутрішню частину стегна", – сказав в. о. керівника слідства Вишгородського ВП Богдан Корольчук.

Зазначається, що куля не зачепила життєво важливих органів ветерана АТО, і якби підлітки викликали допомогу – можливо, він би вижив. "У нього також був постріл у пах. І кровотеча. Напевно, він намагався чимось там [її зупинити], але не встиг. Це ж швидко дуже. І помер", – додала знайома загиблого Людмила.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...