Стрілянина на Одещині: У Рені скоїли замах на відомого кримінального авторитета

Авторитета поранили, коли він виходив зі спортзалу.

У п'ятницю, 2 жовтня, в місті Рені Одеської області скоєно замах на 50-річного кримінального авторитета Віталія Вариводу на прізвисько "Кипяток". Як повідомляє "Думская" з посиланням на джерела в правоохоронних органах, Варивода входив в ОПГ Олега Попеску на прізвисько "Румун", передають Патріоти України.

Крім іншого, він замішаний в кількох резонансних викраденнях. Був засуджений на конкретний термін, який скоротили по "закону Савченко", і не так давно вийшов на свободу. За даними обласного управління Нацполіції, повідомлення про пораненого чоловіка надійшло близько 21-ї години від лікарів. Попередньо встановлено, що вогнепальні поранення потерпілий отримав на вулиці від невідомого.

Авторитета поранили, коли він виходив зі спортзалу. Кілер, який під'їхав на автомобілі BMW, стріляв з бойового пістолета. Варивода госпіталізований з вогнепальними пораненнями ноги і грудної клітини.

Наразі особа стрілка встановлюється, вживаються заходи для його затримання. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.15 та ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

В Україні чоловіків, які не стали на військовий облік, штрафуватимуть без їхнього відома: Що це означає

середа, 8 травень 2024, 6:28

Парламент може легалізувати заочні штрафи для ухилянтів, передають Патріоти України. Як повідомляє "Судово-юридична газета", Верховна Рада готова ухвалити в цілому законопроєкт, який передбачає, що за порушення правил військового обліку чоловіків зможу...

Вже у травні: Метеорологиня розповіла, коли до Києва увірветься перша літня спека

середа, 8 травень 2024, 6:15

Метеорологиня Вазіра Мартазінова розповіла, чи буде травень для Києва теплим, і коли саме температура підвищиться. Про це вона сказала в коментарі УНІАН, відповідаючи на запитання про те, яка погода буде до кінця травня, і якої погоди очікувати в Києві...