Стрілянина та поліція: Відома українська телеведуча стала жертвою жорсткого розіграшу (фото)

Леся Нікітюк стала жертвою жорсткого розіграшу з боку відомого ведучого і коміка Олександра Педана, який любить створювати кумедні пародії на зірок українського шоу-бізнесу. Сьогоднішній пранк став "перегином", і "Богині Ламінату" знадобилася допомога медиків - їй капають корвалол, передають Патріоти України.

Що за "сценарій" був у видеоблогера і екс-ведучого Comedy Club Ukraine повністю не ясно, однак судячи з розповідей Нікітюк у своєму Instagram в stories, близько дев'ятої ранку її автомобіль під будинком у дворі був заблокований двома чоловіками, які перед капотом машини влаштували собі "поляну" - підстелили картонки та газети на асфальті, дістали випивку та закуску і стали відзначати день народження.

Ведуча зняла нахабних "гуляк" на мобільник... і після цього очевидно події стали розвиватися досить стрімко. Як розповіла Леся, вона сильно перелякалася, була стрілянина та поліція. Нікітюк назвала розіграш "хр*новим" і заявила, що припиняє будь-які стосунки і дружбу з Педаном. "Саша, це реально не смішно. Галочку отримав, подругу втратив", - звернулася вона.

У свою чергу сам жартівник зрозумів перегин і вибачився перед Лесею, причому довелося це робити також через соцмережі, бо телеведуча не відповідає на його дзвінки.

На відео в stories в своєму Instagram Олександр зазначив, що він зі своєю командою був упевнений, що Нікітюк зможе розкусити розіграш, але "вийшло, що ми тебе налякали". "Я особисто заявляю, і вся команда, що це було занадто, пробач, ми не хотіли цього", - сказав Педан.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...