Стрілянина в курортній Кирилівці: Поліція готує штурм

Частину нападників затримали на автомобілях "Порш Кайен" і "БМВ".

У Запорізькій області на курорті Кирилівка в результаті перестрілки на пляжі "Пелікан" був убитий один чоловік. Про це повідомляє місцеве видання "Акцент", передають Патріоти України.

Конфлікт стався близько 10 ранку між особами кавказької національності. За словами очевидців, поранений чоловік лежав біля входу в кафе, потім його забрала швидка. Пізніше стало відомо, що він помер дорогою до лікарні.

Частину учасників було затримано, частина тих, хто стріляв, сховалася на території бази відпочинку "Білуга". Правоохоронців не пускають на приватну територію бази, ведуться переговори з кавказцями. Поліція розглядає варіант штурму. Відомо, що частину нападників затримали на автомобілях "Порш Кайен" і "БМВ".

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...