Стрілянина в Одесі на Привозі: Жінка вихопила в поліцейського зброю (відео)

Біля ринку Привоз в Одесі вранці 19 липня сталася стрілянина. Конфлікт влаштував водій автомобіля BMW, якого зупинили патрульні. Він мав ознаки наркотичного сп'яніння, повідомили у Патрульній поліції Одеської області.

Поліцейські стверджують, що чоловік нецензурно лаявся, чинив супротив, відмовлявся пройти освідування.

В Одесі стався конфлікт з поліцією на Привозі

"Біля службового авто зібрався натовп людей, які намагались допомогти чоловіку втекти. Одна з жінок вирвала у поліцейського вогнепальну зброю і розірвала формений одяг. Патрульний застосував щодо порушниці спецзасіб - балончик з газом дратівливої дії, повернув пістолет та використав його для виклику допоміжних сил. Поліцейський діяв відповідно до п. 13 ст. 46 Закону України "Про Національну поліцію", - йдеться у повідомленні.

До відділку поліції доправили фігуранта та двох інших осіб.

"Ведеться службова перевірка та надається правова оцінка діям учасників події", - зазначили у патрульній поліції.

У Нацполіції повідомили, що проведено першочергову перевірку, під час якої надано правову оцінку діям кожного учасника конфлікту.

"Слідчі поліції Одещини внесли дані про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань, кваліфікувавши її як насильство щодо працівника правоохоронного органу - стаття 345 Кримінального кодексу України. Жінку, яка відібрала у патрульного зброю та розірвала формений одяг, затримано. За участі процесуального керівництва фігурантці готується повідомлення про підозру", - йдеться у повідомленні.

Стосовно водія складено адміністративний протокол. Триває також службова перевірка для надання оцінки діям патрульних поліцейських. Про її результати обіцяють повідомили додатково.

Чому зникає зв'язок та інтернет, коли немає світла: У Мінцифри дали пояснення

п’ятниця, 19 липень 2024, 16:30

У зв'язку з регулярними стабілізаційними відключеннями електроенергії, спричиненими російською агресією, українці зіткнулися з новою проблемою - відсутністю стабільного мобільного зв'язку та інтернету. Ця ситуація змушує громадян пристосовуватися до но...

В Україні відступає спека: Синоптикиня назвала дату, коли прийде прохолода

п’ятниця, 19 липень 2024, 16:22

Вже на вихідні - 20-21 липня - до України прийде довгоочікувана прохолода. І хоч місцями температура повітря ще буде трохи високою, але спека все ж спаде. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. На заході та на півн...