Стрілянина, вибухи і полум'я: Опубліковано вражаюче відео з розвідниками ЗСУ на Донбасі

В інтернеті оприлюднили вражаюче відео з розвідниками Збройних сил України (ЗСУ) в зоні проведення Операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі. Відповідний ролик опубліковано в YouTube, повідомляють Патріоти України.

"Під час протистояння з підступним ворогом, який ігнорує будь-які правила і постійно здійснює провокації-теракти, а по факту - холоднокровні сплановані вбивства, єдиний спосіб уникнути втрат серед особового складу - це добре володіти обстановкою і мати повну інформацію про поточні, майбутні дії противника" , - йдеться у підписі.

Відзначається, що в зоні ООС відбулися інструкторсько-методичні заняття з тактичної підготовки. За сценарієм занять після виснажливої смуги перешкод з підвищеним фізичним і психологічним навантаженням розвідувальна група рухалася по території, підконтрольній ворогові, далі пішли вибухи і зіткнення з противником.

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...