Стріляв у голову: Встановлено особу російського окупанта, який хвалився дружині вбивствами

Журналісти встановили російського солдата, який розповідав дружині, як розстрілює цивільних і здійснює інші звірства в Україні, пише Українська правда разом із джерела в СБУ, передають Патріоти України.

Російським військовим, який розповідав дружині про звірства проти цивільних українців, виявився Іванов Дмитро Геннадійович 10.02.1995 року народження.

Згідно сторінці в соцмережі росіянин проживає в селі Купсола (Морквинський район, Республіка Марій Ел, Російська Федерація). У соціальній мережі "ВКонтакте" Іванов називає себе "Дмитро Туманов". Дружина, з якою Іванов розмовляв, – Анастасія Короткова.

На її сторінці в мережі Вконтакте можна побачити весільні фото з Івановим датовані 2020 роком.

За шевронам на фото Іванова вдалося встановити, що він випускник Казанського вищого танкового командного училища. Він розповів дружині, що принижував українських мирних жителів, стріляв у них (найчастіше, за словами загарбника, – "в голову"), навіть коли вони благали Його про пощаду. Росіянин зізнається, що став " Е..нутым".

Його дружина стурбовано запитує, як вони зможуть продовжити жити разом, але Іванов про це не турбується: "я можу взяти людину і в голову "бам"... з кулемета, з ПКМа...! Настя, я довбо*бом став, я взагалі їб*нутим став".

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....