Стрункішати без відчуття голоду: Жінка "скинула" 2 розміри всього за 4 місяці на смачній дієті, куди входила навіть піца

Медсестра з Британії Нікола Вейкленд поділилася досвідом схуднення і розповіла, як їй вдалося скинути вагу одразу на два розміри за чотири місяці. Схуднення також допомогло британці знизити ризик серцевих та аутоімунних захворювань, пише Express.

Зазначається, що жінка відмовилася від фаст-фуду, покращила свій раціон і почала регулярно займатися спортом. Мати двох дітей помітила, як за чотири місяці вона позбулася зайвих кілограмів, дотримуючись плану харчування Goal Plans.

Раніше медсестра більшість днів на тиждень харчувалася фаст-фудом і намагалася знайти час для приготування здорової, поживної їжі. 33-річна жінка помітила, що її вага збільшилася на 20 кілограмів, і вона була змушена носити одяг 18-го розміру.

"Я перепробувала різні дієти та підрахунок калорій, але через брак часу та енергії на приготування їжі жодна з них мені не допомогла. Я почала зневірятися, але потім дізналася, що здорове харчування не обов'язково забирає багато часу і змушує відчувати себе обділеною", – розповіла Нікола.

Плани харчування допомогли медсестрі покращити своє здоров'я завдяки поживній їжі та здоровим перекусам. Вона побачила зміни у своєму тілі та загальному стані здоров'я. Наразі вона бере участь у тріатлоні та планує здійснити свою мрію – приєднатися до національної хокейної ліги. Тепер вона носить одяг 16-го розміру і робить вибір на користь більш здорової їжі, включаючи бурито на сніданок, поживний рис і куряче м'ясо в горщиках, протеїнові піци і три перекуси з високим вмістом білка на день.

"Коли я отримала перші результати аналізу крові, то з подивом дізналася, що рівень омега-6 був у нездоровому діапазоні, а це означало, що я піддаюся ризику серйозних серцевих та аутоімунних захворювань, що мене, як маму двох дітей, дуже турбувало. Лише за чотири місяці перебування на дієті Goal Plans мій рівень омега-6 досяг здорового діапазону, і зараз я помічаю величезну різницю в моєму настрої та рівні енергії". – підкреслила британка.

Вона додалала, що її дієта є здоровою та поживною і дозволяє насолоджуватися піцою, бурито, макаронними виробами та печивом. Це дозволяє їй бути менш обділеною.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...