Стрибали у воду з бантами на голові: На Рівненщині випускниці оригінально відсвяткували завершення шкільного навчання (відео)

У селі Борове місцеві школярки оригінально відсвяткували випускний. Вони стрибнули у воду в шкільній формі та із бантами на голові, повідомляють Патріоти України з посиланням на Instagram-сторінці rivne_1283.

На відео можна побачити, як школярки прийшли на берег місцевої водойми, і по черзі почали стрибати у річку. Так вони вирішили відсвяткувати закінчення школи.

Окрім того, дівчата були вдягнені в шкільну форму, а на головах у них банти.

Відео стало популярним у мережах Tik Tok та Instagram.

У коментарях користувачі пишуть, що раніше школярі стрибали у фонтан. Тепер же усе змінилось, і дівчата стрибають в річку. Окрім того, випускників хвалять за їх оригінальність.

  • Бойове хрещення
  • Молодці! Оригінально
  • Круто, епічно
  • Цікаво, що на наступний рік вигадають
  • Дуже гарно. Молодці!
  • Сміливо.

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...