Стрибок тарифів на 80 грн: У lifecell пояснили, чому різко зросла ціна послуг

У lifecell пояснили, чому вони підвищили тарифи. В мобільній компанії зазначають, що вартість пакетів послуг змушені були переглянути через низку факторів, які пов’язані з повномасштабною війною країни-агресорки Росії проти України, передають Патріоти України.

Так у компанії відповіли на скаргу клієнта, який запитав у коментарях до допису на Facebook, чому тариф зріс одразу на 80 гривень. "З чого лайфак тариф із 300 грн до 380 грн підняли, якщо якість послуг така сама залишилася?", – написав чоловік.

У lifecell у відповідь на це запитання пояснили, що повномасштабна війна РФ проти України та економічні чинники впливають на здатність компанії надавати послуги мобільного зв’язку, тому тарифи змушені були переглянути.

У компанії зазначають, що на здатність надавати послуги впливають постійний ремонт і закупівля обладнання після обстрілів, створення резерву батарей та генераторів на вузлові технологічні майданчики за актуальним курсом валют і підвищення вартості логістики та палива.

"Окрім втрат через руйнування інфраструктури, lifecell продовжує інвестувати у розширення ємностей та будівництво нових базових станцій на заході й в центрі країни, куди перемістились мільйони українців з окупованих регіонів та областей активних бойових дій", – додали в компанії.


За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...